Nike TANJUN

219,99 Lei
2232058671
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Nike TANJUN

Pantofi de bărbați Nike Tanjun, numiți după cuvântul japonez care definește simplitatea, cu design aerodinamic modern. Vor completa excelent fiecare outfit.

  • față respirabilă din material textil care oferă confort și greutate redusă
  • talpa oferă o amortizare ușoară

Nike Tanjun

Tenișii Nike Tanjun au dus simplitatea la perfecțiune. Designul atent creat, cu o față simplă le conferă un aspect curat și o formă atemporală care se potrivește cu orice ținută. „Tanjun” înseamnă „simplitate” în japoneză, iar aspectul întregului pantof se bazează pe această filozofie. Greutatea lor redusă garantează ușurință la mers.
Tenișii Nike Tanjun sunt unii dintre puținii teniși care au o formă cu adevărat elegantă. De aceea se pot combina cu orice ținută. Există multe culori din care poți alege, iar în colecție apar în plus și diferite imprimeuri.

Parametri produs Nike TANJUN

Culoare Gri 70 %, Alb 30 %
Față material textil
Talpă intermediară spumă
Talpă cauciuc

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime orientativă a piciorului exprimată în centimetri. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare