O'Neill BEACH JUMPSUIT

344,99 Lei
137145
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill BEACH JUMPSUIT

Salopeta de vară pentru femei O'Neill BEACH JUMPSUIT este un articol vestimentar clasic, pe care ar trebui să îl aibă în garderobă orice femeie modernă. De ce? Salopeta se poate combina cu diverse ținute pentru ca tu să poți arăta original și stilat în același timp. Indiferent dacă o vei îmbrăca cu tenișii sau cu o geacă de blugi, cu pantofi cu toc și o geantă șic, întotdeauna vei arăta stilat cu această salopetă. Achiziționează-ți acest model cu stil, marca O'Neill!
  • talie ajustabilă
  • bretele subțiri
  • material ușor și respirabil
  • design stilat

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill BEACH JUMPSUIT

Culoare Mix
Material 100 % viscoză
Croială regular
Tehnologie Blue

Tehnologii utilizate

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare