O'Neill CALI FIRST 15'' SWIM SHORTS

249,99 Lei
166674
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill CALI FIRST 15'' SWIM SHORTS

Șortul de baie pentru bărbați O'Neill CALI FIRST 15'' SWIM SHORTS este conceput într-o croială confortabilă și sunt potriviți pentru înot în mare și în piscină. Dispune de talie elastică și de trei buzunare practice. Căptușeala din plasă respirabilă oferă confort. Datorită tehnologiei HyperDry, se usucă rapid și poate fi utilizat ca niște pantaloni scurți obișnuiți.

  • talie elastică cu șnur pentru ajustare
  • căptușeală din material tip plasă
  • tehnologie cu uscare rapidă HyperDry

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill CALI FIRST 15'' SWIM SHORTS

Culoare Albastru
Material 50 % poliester (reciclat), 50 % poliester
Croială regular
Buzunare la exterior 3 (2x laterale, 1x la spate)
Tehnologie HyperDry Swimwear, Blue

Tehnologii utilizate

HyperDry Swimwear

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul vă menține uscat și prin urmare, la cald.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare