O'Neill CALI FSS 16'' SWIM SHORTS

289,99 Lei
166666
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill CALI FSS 16'' SWIM SHORTS

Pantalonii scurți de baie pentru bărbați O'Neill CALI STATE 16'' SWIM SHORTS sunt potriviți atât la mare, cât și la piscină și, datorită tehnologiei cu uscare rapidă HyperDry, se pot purta și ca pantaloni scurți clasici după înot. Au o talie elastică confortabilă și ajustabilă. Dispun de două buzunare laterale și de un buzunar la spate pentru a depozita mărunțișurile.
  • talie elastică cu șnur pentru ajustare
  • lungime până deasupra genunchilor
  • tehnologie cu uscare rapidă HyperDry

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill CALI FSS 16'' SWIM SHORTS

Culoare Verde
Material 50 % poliester reciclat, 50 % elastan
Croială regular
Buzunare la exterior 3 (2x laterale, 1x la spate)
Tehnologie HyperDry, Blue

Tehnologii utilizate

HyperDry

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul va menține uscat și prin urmare, la cald. HyperDry este un material foarte plăcut la atingere.


Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare