O'Neill GRAFFITI SWIMSHORT

174,99 Lei
137469
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill GRAFFITI SWIMSHORT

Aspect colorat, la modă și dotări practice? Îți prezentăm slipul de baie pentru bărbați O'Neill GRAFFITI SWIMSHORT, cu croială clasică, care îți va oferi confort maxim în timpul înotului și a timpului petrecut pe plajă. Are talie elastică ajustabilă cu ajutorul șnurului și este confecționat din material cu uscare rapidă HyperDry. Brandul O'Neill se preocupă de mult timp cu producția articolelor din materiale reciclate, de aceea achiziționând acest articol vei contribui și tu practic la protejarea mediului înconjurător.
  • talie elastică și ajustabilă
  • buzunare laterale
  • tehnologia HyperDry elimină umezeala

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill GRAFFITI SWIMSHORT

Culoare Negru 90 %, Mix 10 %
Material 50 % poliester (reciclat), 50 % poliester
Croială regular
Buzunare la exterior 2 buzunare laterale
Tehnologie HyperDry Swimwear, Blue

Tehnologii utilizate

HyperDry Swimwear

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul vă menține uscat și prin urmare, la cald.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare