O'Neill PM GTX MTN MADNESS PANTS

1 349,00 Lei
1226041534
 • Descriere
 • Tehnologii utilizate
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PM GTX MTN MADNESS PANTS

De zeci de ani, marca O'Neill produce îmbrăcăminte modernă de înaltă calitate și acest lucru este valabil și pentru pantaloni de schi/snowboard bărbați cu croială obișnuită O'Neill PM GTX MTN MADNESS PANTS. Model original, foarte stilat, dotat cu numeroase dotări practice. Membrana Gore-tex®, sistemul unic de urmărire a avalanșelor Recco® și cusăturile lipite sunt doar câteva modificări pentru a-ți face plăcut timpul pe pârtii. Ce să-ți dorești mai mult? Poate doar o culoare distinctivă, care te face să ieși în evidență pe pantă. Concuzia? Acești pantaloni cu siguranță îți vor fi foarte utili în zilele de iarnă. Practic și cu stil, asta este O'Neill!
 • croială regulară
 • talie cu benzi velcro care permit reglarea în funcție de necesitate
 • Connector system - sistem care permite unirea cu geaca O'Neill
 • zone de ventilație pe partea interioară a coapselor
 • manșete elastice
 • membrană GORE-TEX®
 • sistem unic de salvare Recco®
 • cusături lipite
 • material rezistent
 • manoperă de calitate

Parametri produs O'Neill PM GTX MTN MADNESS PANTS

Culoare Neon reflectorizant 80 %, Negru 20 %
Material 100 % poliester
Căptușeală 100 % poliester
Croială regular
Membrană GORE-TEX®
Buzunare la exterior 2 laterale cu fermoar
Ventilație pe coapse
Tehnologie GORE-TEX®, RECCO®, Fully taped seams

Tehnologii utilizate

GORE-TEX®

Îmbrăcămintea cu utilizarea tehnologiei GORE-TEX® este permanent impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă în mod optim. Acestea sunt articole de folosință îndelungată, care oferă protecție maximă și confort.
- durabilă, impermeabilă și rezistentă la vânt
- respirabilitate optimă
- garanția hidroizolației GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™

Z-Liner structură: membrana GORE-TEX® este combinată cu o țesătură de susținere ușoară, care este aplicată liber între materialul exterior și căptușeală. Lipire necesară la straturile cu cusături Z-liner.

LTD-Liner structură: membrana GORE-TEX® este laminată la căptușeala și în unele articole de îmbrăcăminte, de asemenea și la materialul de suport. Nu este nevoie de altă căptușeală. Lipire necesară la straturile cu cusături LTD-liner.

Structura din două straturi: membrana GORE-TEX® este laminată la căptușeală și, la exterior este protejată de un material separat.


Structura din două straturi: membrana GORE-TEX® este laminată la materialul exterior și protejată în interior de căptușeala liber introdusă. În combinație cu tehnologia Paclite® nu necesită o căptușeală separată.

Izolație din două structuri: membrana GORE-TEX® este laminată pe materialul textil de exterior. Stratul de izolație special este liber aplicat între două straturi laminate și căptușeală.

Structura din trei straturi: membrana GORE-TEX® este laminată pe materialul textil exterior și căptușeala. Între straturi nu există frecare.

Cusături lipite cu tehnologia specială GORE-SEAM® asigură 100 % impermeabilitate.

RECCO®

RECCO® este un sistem de salvare de la avalanșă, care ajută la accelerarea căutării persoanelor îngropate de avalanșă. Utilizarea radarului poate determina poziția reflectorului cusut la haină, crescând șansele de a salva vieți. Sistemul nu necesită energie, întreținere sau manipulare.

Fully taped seams

Pentru a fii îmbrăcămintea impermeabilă, este nevoie nu numai de material impermeabil, ci și de cusături lipite. Fiecare îmbinare și cusătura este complet lipită, astfel impermeabilitatea este garantată și la părțile cele mai vulnerabile.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare