O'Neill PM GTX PARKA JACKET

1 949,00 Lei
1501044094
 • Descriere
 • Tehnologii utilizate
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PM GTX PARKA JACKET

Model universal din noua colecție O'Neill, pe care trebuie să-l ai! Geacă de bărbați snowboard/schi cu croială regular mai lungă, care va avea grijă de confortul tău pe tot parcursul zilei. Dispune de membrană Gore-tex și izolație PrimaLoft® Gold, care vor avea grijă de confortul tău pe parcursul întregii zile petrecute pe pârtie. Model universal, adecvat pentru purtare la munte sau în oraș.
 • croială slim mai lungă
 • membrană Gore-tex și izolație PrimaLoft® Gold
 • glugă ajustabilă
 • talia de protecție împotriva zăpezii este detașabilă
 • cusături lipite
 • manșete elastice în interior
 • mâneci ajustabile cu bandă velcro
 • cusături lipite
 • material foarte călduros

Parametri produs O'Neill PM GTX PARKA JACKET

Culoare Negru 90 %, Alb 10 %
Material 100 % poliester
Căptușeală 100 % poliester
Croială regular
Membrană GORE-TEX®
Glugă fixă
Buzunare la exterior 3 (2x laterale, 1x la piept cu fermoar)
Tehnologie GORE-TEX®, DWR, Fully taped seams, Detachable, PRIMALOFT

Tehnologii utilizate

GORE-TEX®

Îmbrăcămintea cu utilizarea tehnologiei GORE-TEX® este permanent impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă în mod optim. Acestea sunt articole de folosință îndelungată, care oferă protecție maximă și confort.
- durabilă, impermeabilă și rezistentă la vânt
- respirabilitate optimă
- garanția hidroizolației GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™

Z-Liner structură: membrana GORE-TEX® este combinată cu o țesătură de susținere ușoară, care este aplicată liber între materialul exterior și căptușeală. Lipire necesară la straturile cu cusături Z-liner.

LTD-Liner structură: membrana GORE-TEX® este laminată la căptușeala și în unele articole de îmbrăcăminte, de asemenea și la materialul de suport. Nu este nevoie de altă căptușeală. Lipire necesară la straturile cu cusături LTD-liner.

Structura din două straturi: membrana GORE-TEX® este laminată la căptușeală și, la exterior este protejată de un material separat.


Structura din două straturi: membrana GORE-TEX® este laminată la materialul exterior și protejată în interior de căptușeala liber introdusă. În combinație cu tehnologia Paclite® nu necesită o căptușeală separată.

Izolație din două structuri: membrana GORE-TEX® este laminată pe materialul textil de exterior. Stratul de izolație special este liber aplicat între două straturi laminate și căptușeală.

Structura din trei straturi: membrana GORE-TEX® este laminată pe materialul textil exterior și căptușeala. Între straturi nu există frecare.

Cusături lipite cu tehnologia specială GORE-SEAM® asigură 100 % impermeabilitate.

DWR

Materialul DWR (Durable Water Repellency) îmbunătățit, are un strat special de înveliș care este impermeabil. Picăturile de apă sau zăpadă, se scurg imediat din material. Datorită tratamentului DWR a materialului, îmbrăcămintea rămâne mai uscată și mai confortabilă la purtat chiar și pe vremea mai nefavorabilă.

Fully taped seams

Pentru a fii îmbrăcămintea impermeabilă, este nevoie nu numai de material impermeabil, ci și de cusături lipite. Fiecare îmbinare și cusătura este complet lipită, astfel impermeabilitatea este garantată și la părțile cele mai vulnerabile.

Detachable

Unele componente de îmbrăcăminte sunt detașabile.

PRIMALOFT

Tehnologia Primaloft oferă izolație de bază sub formă de căldură uscată cu volum mai mic. Fibrele au greutate redusă și compresibilitate excelentă. Proprietăți excelente de izolare, căldură și moliciune, toate acestea sunt oferite de această tehnologie.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare