O'Neill PM HYPERFREAK HYDRO COMP

289,99 Lei
1215064250
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PM HYPERFREAK HYDRO COMP

Acest șort bărbătesc O'Neill PM HYPERFREAK HYDRO COMP este un articol vestimentar obligatoriu în garderoba de vară a oricărui bărbat. Datorită croielii lui confortabile, dar și materialului cu uscare rapidă HyperDry te vei putea bucura din plin de orice baie. Buzunărașul lateral cu fermoar te ajută în cazul în care vei dori să depozitezi vreun lucru mărunt pe care dorești să îl iei cu tine când ești pe plajă. Model stilat și practic de brand O'Neill pe care trebuie să îl ai!
  • croială lejeră
  • material cu uscare rapidă HyperDry
  • buzunar lateral cu fermoar
  • croială confortabilă

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill PM HYPERFREAK HYDRO COMP

Culoare Gri închis 90 %, Negru 10 %
Material 89 % poliester reciclat, 11 % elastan
Croială regular
Buzunare la exterior 1 lateral cu fermoar
Tehnologie HyperDry Swimwear, Recycable fabric, Blue

Tehnologii utilizate

HyperDry Swimwear

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul vă menține uscat și prin urmare, la cald.

Recycable fabric

Produs din materiale reciclate.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare