O'Neill PM HYPERFREAK SUNBURST

314,99 Lei
1215064253
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PM HYPERFREAK SUNBURST

Costum modern de baie pentru bărbați O'Neill PM HYPERFREAK SUNBURST cu croială comodă, ideal pentru bărbații care nu doresc doar să arate bine la plajă, ci să se simtă și confortabil. De ce să alegi tocmai acest costum? Deoarece datorită tehnologiei HyperDry vei avea pielea uscată în doar câteva minute. Dispun de talie elastică, care se poate ajusta cu ajutorul șnurului, de două buzunare laterale și de un buzunar la spate, prevăzut cu clapă. Ce îți mai poți dori în plus? Poate doar soare din belșug, valurile mării și o plajă superbă.
  • croială confortabilă
  • talie care se poate ajusta cu ajutorul șnurului
  • material cu uscare rapidă HyperDry

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill PM HYPERFREAK SUNBURST

Culoare Gri închis 60 %, Portocaliu 40 %
Material 89 % poliester reciclat, 11 % elastan
Croială regular
Tehnologie HyperDry Swimwear, 4-way stretch, Blue

Tehnologii utilizate

HyperDry Swimwear

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul vă menține uscat și prin urmare, la cald.

4-way stretch

Material care este extensibil în toate direcțiile, pentru a asigura libertate maximă de mișcare.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare