O'Neill PM STUFFY INSULATOR JACKET

964,99 Lei
1511007614
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PM STUFFY INSULATOR JACKET

Geaca pentru bărbați O'Neill PM STUFFY INSULATOR JACKET, cu croială confortabilă și umplutură ușoară îți va ține de cald și în zilele cu temperaturi scăzute. Cu siguranță vei aprecia gluga, buzunarele practice și materialul foarte călduros, care îți vor oferi confort termic non-stop. Cusăturile decorative oferă un farmec aparte, ideal pentru plimbările prin oraș.
  • glugă fixă
  • fermoar lung cu protecție la bărbie împotriva abraziunii
  • material călduros
  • izolație Primaloft
  • buzunare laterale cu fermoar

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill PM STUFFY INSULATOR JACKET

Culoare Negru
Material 100 % poliamidă (reciclată)
Croială regular
Izolație termică Primaloft
Glugă fixă
Buzunare la exterior 2 buzunare laterale cu fermoar
Tehnologie HyperDry, Blue, PRIMALOFT

Tehnologii utilizate

HyperDry

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul va menține uscat și prin urmare, la cald. HyperDry este un material foarte plăcut la atingere.


Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

PRIMALOFT

Tehnologia Primaloft oferă izolație de bază sub formă de căldură uscată cu volum mai mic. Fibrele au greutate redusă și compresibilitate excelentă. Proprietăți excelente de izolare, căldură și moliciune, toate acestea sunt oferite de această tehnologie.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare