O'Neill PM TROPICAL SHORTS

99,99 Lei
1215064272
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PM TROPICAL SHORTS

Acești pantaloni scurți pentru baie O'Neill PM TROPICAL SHORTS cu design atrăgător îți vor aminti de o vară cu soare și mare, așa că nu mai aștepta, achiziționează și tu acești pantaloni și bucură-te de vară! Acest șort practic și deosebit de ușor dispune de talie elastică ajustabilă și este fabricat din material cu uscare rapidă HyperDry, ceea ce face ca și după o baie mai lungă să te poți bucura de confort și senzația de uscat. O piesă cu adevărat de lux în care vei putea petrece întreaga vară.
  • talie elastică și ajustabilă
  • croială clasică
  • material cu uscare rapidă HyperDry
  • design de vară

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill PM TROPICAL SHORTS

Culoare Albastru 70 %, Mix 30 %
Material 50 % poliester (reciclat), 50 % poliester
Croială regular
Tehnologie HyperDry Swimwear, 4-way stretch, Blue

Tehnologii utilizate

HyperDry Swimwear

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul vă menține uscat și prin urmare, la cald.

4-way stretch

Material care este extensibil în toate direcțiile, pentru a asigura libertate maximă de mișcare.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare