O'Neill PW BONDEY MIX BOTTOM

119,99 Lei
1253056846
 • Descriere
 • Tehnologii utilizate
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PW BONDEY MIX BOTTOM

Încă îți mai bați capul ce fel de slip să îți cumperi pe care să-l poți combina cu orice sutien și cu care să nu arăți totuși stupid? Atunci tocmai l-ai găsit! Slipul pentru femei O'Neill PW BONDEY MIX BOTTOM cu croială trendy neutră îți va rezolva toate problemele pentru ca tu să te poți bucura de toate zilele petrecute la mare. Slipul dispune de decupaj mediu, închidere laterală cu șnur și este confecționat din material cu uscare rapidă HyperDry pentru un confort maxim chiar și după o baie lungă. Așadar hai la apă!

 • croială cu acoperire medie
 • sistem de fixare pe lateral
 • material cu uscare rapidă HyperDry
 • manoperă de calitate
 • fixare cu șnur
 • material reciclat ECONLY, protector față de mediul înconjurător
 • sistem de fixare stilat pe lateral

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill PW BONDEY MIX BOTTOM

Culoare Roz
Material 78 % poliamidă reciclată, 22 % elastan
Croială mid waist
Tehnologie HyperDry Swimwear, Recycable fabric, Blue

Tehnologii utilizate

HyperDry Swimwear

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul vă menține uscat și prin urmare, la cald.

Recycable fabric

Produs din materiale reciclate.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare