O'Neill PW MAOI MIX BOTTOM

99,99 Lei
1253056704
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PW MAOI MIX BOTTOM

Slipul de la costumul de baie pentru femei O'Neill PW MAOI MIX BOTTOM cu grad mediu de acoperire și design multicolor se poate combina cu absolut orice. Acest model nu este numai foarte reușit, dar și deosebit de ingenios. Tehnologia pentru uscare rapidă HyperDry, precum și materialul reciclabil excelent te vor convinge imediat de înalta calitate a acestui articol din noua colecție a mărcii O'Neill. Nu mai ezita așadar, combină piesele O'Neill și fii original în fiecare zi!
  • croială cu grad mediu de acoperire
  • material elastic cu tehnologie HyperDry pentru uscare rapidă
  • material cu imprimeu atractiv
  • manoperă de calitate

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill PW MAOI MIX BOTTOM

Culoare Negru 60 %, Alb 40 %
Material 78 % poliamidă reciclată, 22 % elastan
Tehnologie HyperDry Swimwear, Blue

Tehnologii utilizate

HyperDry Swimwear

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul vă menține uscat și prin urmare, la cald.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare