• Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

O'Neill PW MIX LEGGING

Colanții sport pentru femei O'Neill PW MIX LEGGING cu stil modern sunt potriviți pentru orice activitate sportivă pe care o îndrăgești, fie în interior sau afară. Colanții sunt fabricați din material reciclat îmbunătățit cu protecție UV, astfel nu trebuie să îți fie frică de soare. Talia elastică și croiala slim se potrivesc perfect figurii tale și tu poți avea cele mai bune rezultate.
  • talie elastică
  • croială slim
  • material reciclat
  • design neutru

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

 

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

 

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill PW MIX LEGGING

Culoare Negru 60 %, Alb 40 %
Material 78 % poliamidă (reciclată), 22 % elastan
Croială athletic
Tehnologie HyperDry Swimwear, UV protection, Recycable fabric, Blue

Tehnologii utilizate

HyperDry Swimwear

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul vă menține uscat și prin urmare, la cald.

UV protection

Țesătura cu această tehnologie oferă protecție sporită împotriva razelor UV.

Recycable fabric

Produs din materiale reciclate.

Blue

Oceanele, care a dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare