O'Neill PW NOOS LOGO BATHINGSUIT

224,99 Lei
1255010966
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PW NOOS LOGO BATHINGSUIT

Acest costum de baie dintr-o singură bucată O'Neill PW NOOS LOGO BATHINGSUIT nu trebuie să îți lipsească nici ție din garderobă, pentru că îți va fi util nu numai în concediu la mare, dar și într-o vizită obișnuită la piscină. Croiala simplă cu spate decupat adânc îl ajută să se așeze perfect pe orice siluetă și să nu jeneze la înot. Designul vesel de vară este un bonus. Nu mai sta pe gânduri, comandă chiar acum acest articol vestimentar popular, realizat de brandul O'Neill!
  • croială simplă
  • spate adânc decupat
  • material cu uscare rapidă HyperDry
  • inscripție de brand pe piept

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill PW NOOS LOGO BATHINGSUIT

Culoare Negru 90 %, Alb 10 %
Material 78 % poliamidă reciclată, 22 % elastan
Tehnologie HyperDry, Recycable fabric, Blue

Tehnologii utilizate

HyperDry

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul va menține uscat și prin urmare, la cald. HyperDry este un material foarte plăcut la atingere.


Recycable fabric

Produs din materiale reciclate.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare