O'Neill PW STAR SLIM PANTS

684,99 Lei
1227037103
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PW STAR SLIM PANTS

Pantaloni ideali pentru aventurile de iarnă. Este vorba despre O´Neill PW STAR PANTS SLIM cu croială lejeră, care îți vor oferi confortul maxim pe pârtie și mai mult de atât vei fi în centrul atenției oriunde și oricând datorită culorii cool. Pantalonii au cusături critice lipite, cusături cu formă anatomică și sunt dotați cu tehnologie HyperDry de uscare rapidă. Buzunarele laterale cu fermoar te ajută la depozitarea mărunțișurilor pe care vrei să le ai la îndemână și în siguranță. Întâmpină sezonul rece cu acest produs stilat marca O´Neill!

  • bucle pentru curea
  • manșete elastice
  • posibilitate de conectare cu geaca O'Neill
  • cusături ergonomice
  • material cu uscare rapidă HyperDry
  • izolație termică FireWall

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill PW STAR SLIM PANTS

Culoare Albastru închis 90 %, Alb 10 %
Material 50 % poliester (reciclat), 50 % poliester
Croială slim
Izolație termică Firewall
Coloană de apă 10000 mm
Respirabilitate 10000 g/m²/24h
Buzunare la exterior 2 buzunare laterale cu fermoar
Tehnologie HyperDry, Firewall, 2-way stretch, Critically taped seams, Blue, REPREVE

Tehnologii utilizate

HyperDry

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul va menține uscat și prin urmare, la cald. HyperDry este un material foarte plăcut la atingere.


Firewall

Izolație termică cu design ergonomic, pentru confortul termic maxim. Anumite zone sunt izolate mai mult decât altele.2-way stretch

Material care este extensibil în două direcții și asigură o libertate mai bună de mișcare.

Critically taped seams

Cusături lipite cu îmbunătățire a impermeabilității în zonele cele mai critice.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

REPREVE

În fiecare an, miliarde de sticle de plastic se depozitează, poluând astfel țara noastră. Dar acum poți face ceva în acestp privință. Repreve este o fibră de primă calitate, de încredere și de marcă, fabricată din materiale reciclate, inclusiv din sticle de plastic. Achiziționând produse fabricate cu fibra Repreve, poți ajuta de fapt, foarte mult. Sticlele reciclate sunt transformate în fibre uimitoare, care sunt apoi utilizate de brandurile mondiale de îmbrăcăminte atletică și de modă. Fibra îndepărtează umezeala și respinge apa.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare