O'Neill PW SUN MIX TOP

74,99 Lei
1253056653
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PW SUN MIX TOP

Sutien de baie pentru femei O'Neill PW SUN MIX TOP, cu croială confortabilă. Este ușor capitonat și garantează o așezare perfectă pe corp. Materialul elastic confortabil, folosit la fabricație, este completat de tehnologia HyperDry pentru uscare rapidă datorită căreia te vei simți excelent pe întreaga durată de purtare, fie în apă sau în afara ei. Marca O'Neill încearcă de mult timp să recicleze și să protejeze natura de aceea și acest model este confecționat din materiale reciclate, găsite în oceane. Poți combina acest sutien cu ce slip dorești, ceea ce te va face originală!
  • croială triunghiulară clasică, cu capitonare ușoară
  • sutienul se leagă la ceafă și la spate
  • tehnologie HyperDry pentru uscare rapidă
  • material elastic, confortabil
  • bretele înguste
  • colecție O'Neill Blue

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill PW SUN MIX TOP

Culoare Portocaliu
Material 78 % poliamidă reciclată, 22 % elastan
Tehnologie HyperDry Swimwear, Blue

Tehnologii utilizate

HyperDry Swimwear

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul vă menține uscat și prin urmare, la cald.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare