Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

O'Neill 3-IN-1 JOURNEY PARKA

1 819,99 Lei
149587
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill 3-IN-1 JOURNEY PARKA

Geaca de iarnă pentru femei O´Neill 3-IN-1 JOURNEY PARKA are trei moduri de purtare! Este concepută din două straturi care se pot purta separat. Stratul exterior cu glugă fixă, cu manșete ajustabile și fermoar cu sens dublu se poate purta separat sau împreună cu partea interioară, pe timp foarte rece. Partea interioară care nu are glugă și nici manșete ajustabile este ideală pentru sezonul de tranziție. Are cusături lipite, iar fermoarul este echipat cu protecție la bărbie. Pe exterior dispune de buzunare.
  • stratul superior este detașabil
  • 3 moduri de purtare
  • cusături lipite
  • manșete și talie ajustabile
  • fermoarul cu sens dublu
  • fermoar cu protecție la bărbie

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill 3-IN-1 JOURNEY PARKA

Culoare Vișiniu
Material 60 % poliester (reciclat), 40 % bumbac
Buzunare la exterior 5 (2 x lateral și 1 x piept pe geaca exterioară; 2 x lateral pe geaca interioară)
Glugă fixă
Tehnologie Fully taped seams, Blue

Tehnologii utilizate

Fully taped seams

Pentru a fii îmbrăcămintea impermeabilă, este nevoie nu numai de material impermeabil, ci și de cusături lipite. Fiecare îmbinare și cusătura este complet lipită, astfel impermeabilitatea este garantată și la părțile cele mai vulnerabile.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare