Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

O'Neill CAPRI BONDEY BIKINI SET

249,99 Lei
166539
Culoare: Mix (Mix / Negru )
Mărime 36
Tabel de mărimi
249,99 Lei cu TVA
Vezi mai mult
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill CAPRI BONDEY BIKINI SET

Costumul de baie O'Neill CAPRI BONDEY BIKINI SET este format dintr-un sutien cu cupe triunghiulare și un slip cu talie medie. Inserțiile pot fi îndepărtate, iar slipul oferă o acoperire medie. Sutienul are o fixare clasică la spate și bretele reglabile, astfel încât se poate ajusta cu ușurință în funcție de necesități. Designul clasic este completat de un imprimeu elegant.
  • material elastic
  • cupe cu formă triunghiulară
  • se leagă la spate și după gât
  • inserții detașabile
  • slip cu talie de înălțime medie
  • acoperire medie a spatelui

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill CAPRI BONDEY BIKINI SET

Culoare Mix 80 %, Negru 20 %
Material 78 % poliamidă (econyl), 22 % elastan
Tehnologie Blue

Tehnologii utilizate

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare