Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

O'Neill DIAMOND JACKET

729,99 Lei
150152
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill DIAMOND JACKET

Geaca de schi/snowboard fete O'Neill DIAMOND JACKET asigură confortul termic pe toată perioada de purtare pe pârtie. Vei aprecia această geacă datorită Impermeabilității și respirabilității ridicate, a cusăturilor critice lipite și a centurii de zăpadă. Geaca dispune de sistem de extindere, manșete ajustabile și mai multe buzunare practice. Detaliile reflectorizante asigură vizibilitatea pe timp de seară.
  • cusături critice lipite
  • manșete ajustabile
  • sistem de extindere
  • centură de zăpadă
  • orificii pentru degetul mare
  • elemente reflectorizante

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill DIAMOND JACKET

Culoare Roz 70 %, Negru 20 %, Alb 10 %
Material 55 % poliester, 45 % poliester reciclat
Croială regular
Coloană de apă 10 000 mm
Respirabilitate 10.000 g/m²/24h
Glugă fixă
Buzunare la exterior 3 (2x laterale, 1x la piept)
Buzunare la interior 1 pentru skipas
Tehnologie Critically taped seams, Grow system, Blue, REPREVE

Tehnologii utilizate

Critically taped seams

Cusături lipite cu îmbunătățire a impermeabilității în zonele cele mai critice.

Grow system

Mânecile pot fi scurtate sau prelungite în funcție de necesitate.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

REPREVE

În fiecare an, miliarde de sticle de plastic se depozitează, poluând astfel țara noastră. Dar acum poți face ceva în acestp privință. Repreve este o fibră de primă calitate, de încredere și de marcă, fabricată din materiale reciclate, inclusiv din sticle de plastic. Achiziționând produse fabricate cu fibra Repreve, poți ajuta de fapt, foarte mult. Sticlele reciclate sunt transformate în fibre uimitoare, care sunt apoi utilizate de brandurile mondiale de îmbrăcăminte atletică și de modă. Fibra îndepărtează umezeala și respinge apa.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare