Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

O'Neill JIGSAW JACKET

669,99 Lei
149864
 • Descriere
 • Tehnologii utilizate
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill JIGSAW JACKET

Geaca de schi și snowboard pentru bărbați O'Neill JIGSAW JACKET este un articol confortabil și bine echipat, adecvat nu numai pentru pârtia de schi. Cusăturile critice lipite, împreună cu materialul respirabil și rezistent la o coloană de apă foarte ridicată, asigură corpului climatul uscat pe toată perioada de purtare. Gluga acesteia este detașabilă, iar manșetele și tivul inferior sunt ajustabile după necesitate.Beneficiază de fermoar cu protecție la bărbie, sistem de conectare cu pantalonul și orificii pentru degetul mare la manșete. Este echipată cu buzunare pe interior și exterior în care se pot stoca obiectele mici necesare.

 • cusături critice lipite
 • ventilație subraț
 • glugă ajustabilă
 • protecție la bărbie
 • manșete și tiv inferior ajustabile
 • sistem de conectare cu pantalonul
 • orificii la manșete pentru degetul mare
 • centură de zăpadă

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill JIGSAW JACKET

Culoare Kaki 80 %, Negru 11 %, Neon reflectorizant 9 %
Material 55 % poliester, 45 % poliester reciclat
Căptușeală 100 % (Repreve)
Croială regular
Izolație termică corp: 80 g/m2, mâneci: 60 g /m2
Coloană de apă 10 000 mm
Respirabilitate 10.000 g/m²/24h
Glugă detașabilă
Buzunare la exterior 4 cu fermoar (2 laterale, 1 la piept, 1 pe mânecă)
Buzunare la interior 3 (1x pentru ochelari, 1x pentru skipass, 1x audio)
Tehnologie Critically taped seams, Blue, REPREVE

Tehnologii utilizate

Critically taped seams

Cusături lipite cu îmbunătățire a impermeabilității în zonele cele mai critice.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

REPREVE

În fiecare an, miliarde de sticle de plastic se depozitează, poluând astfel țara noastră. Dar acum poți face ceva în acestp privință. Repreve este o fibră de primă calitate, de încredere și de marcă, fabricată din materiale reciclate, inclusiv din sticle de plastic. Achiziționând produse fabricate cu fibra Repreve, poți ajuta de fapt, foarte mult. Sticlele reciclate sunt transformate în fibre uimitoare, care sunt apoi utilizate de brandurile mondiale de îmbrăcăminte atletică și de modă. Fibra îndepărtează umezeala și respinge apa.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare