Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

O'Neill JOURNEY PARKA 3 IN 1

1 819,99 Lei
149853
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill JOURNEY PARKA 3 IN 1

Geaca de iarnă pentru bărbați O'Neill JOURNEY PARKA 3 IN 1 are trei moduri de purtare. Dispune de glugă ajustabilă, cusături lipite și patru buzunare. Geaca are căptușeală care se detașează și se poate purta separat pe timp de primăvară, sau împreună în timpul zilelor foarte reci de iarnă. Aceasta, este mai scurtă și are două buzunare cu acces liber. Arată foarte bine oriunde o vei purta!
  • cusături lipite
  • glugă ajustabilă
  • geaca de pe interior se poate purta separat
  • se încheie cu fermoar și capse
  • trei modalități de purtare

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill JOURNEY PARKA 3 IN 1

Culoare Verde închis
Material 60 % poliester (reciclat), 40 % poliester
Izolație termică 120 g
Respirabilitate 10.000 g/m²/24h
Glugă fixă
Buzunare la exterior 4 (2x la piept, 2x laterale)
Buzunare la interior 1x audio
Tehnologie Fully taped seams, Blue

Tehnologii utilizate

Fully taped seams

Pentru a fii îmbrăcămintea impermeabilă, este nevoie nu numai de material impermeabil, ci și de cusături lipite. Fiecare îmbinare și cusătura este complet lipită, astfel impermeabilitatea este garantată și la părțile cele mai vulnerabile.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare