Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

O'Neill PM GTX 2L MTN MADNESS PANTS

989,99 Lei
1285003853
 • Descriere
 • Tehnologii utilizate
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PM GTX 2L MTN MADNESS PANTS

Pantalonii snowboard/schi pentru bărbați O'Neill PM GTX MTN MADNESS PANTS cu croială regular au o manoperă de calitate și un design modern. Model original, foarte stilat, dotat cu numeroase dotări practice. Membrana Gore-tex®, sistemul unic de urmărire a avalanșelor Recco® și cusăturile lipite sunt doar câteva modificări pentru a-ți face plăcut timpul pe pârtii. Ce să-ți dorești mai mult? Poate doar o culoare distinctivă, care te face să ieși în evidență pe pantă. Concluzia? Acești pantaloni cu siguranță îți vor fi foarte utili în zilele de iarnă.
 • talie cu benzi velcro care permit reglarea în funcție de necesitate
 • Connector system - sistem care permite unirea cu geaca O'Neill
 • zone de ventilație pe partea interioară a coapselor
 • manșete elastice
 • membrană GORE-TEX®
 • sistem unic de salvare Recco®
 • cusături lipite
 • material rezistent
 • cusături ergonomice
 • manoperă de calitate

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill PM GTX 2L MTN MADNESS PANTS

Culoare Galben 90 %, Negru 10 %
Material 100 % poliester
Croială regular
Izolație termică Firewall
Membrană GORE-TEX®
Buzunare la exterior 2 laterale cu fermoar
Ventilație pe coapse
Tehnologie RECCO®, HyperDry, Firewall, Fully taped seams, Blue

Tehnologii utilizate

RECCO®

RECCO® este un sistem de salvare de la avalanșă, care ajută la accelerarea căutării persoanelor îngropate de avalanșă. Utilizarea radarului poate determina poziția reflectorului cusut la haină, crescând șansele de a salva vieți. Sistemul nu necesită energie, întreținere sau manipulare.

HyperDry

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul va menține uscat și prin urmare, la cald. HyperDry este un material foarte plăcut la atingere.


Firewall

Izolație termică cu design ergonomic, pentru confortul termic maxim. Anumite zone sunt izolate mai mult decât altele.Fully taped seams

Pentru a fii îmbrăcămintea impermeabilă, este nevoie nu numai de material impermeabil, ci și de cusături lipite. Fiecare îmbinare și cusătura este complet lipită, astfel impermeabilitatea este garantată și la părțile cele mai vulnerabile.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare