Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

O'Neill PM QUARTZITE JACKET

649,99 Lei
1501044289
 • Descriere
 • Tehnologii utilizate
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PM QUARTZITE JACKET

Geaca schi /snowboard pentru bărbați O'Neill PM QUARTZITE JACKET, cu croială regular confortabilă, glugă, centură de protecție împotriva pătrunderii zăpezii și câteva buzunare practice pentru lucrurile necesare este foarte practică. Cu siguranță, vei aprecia coloana de apă înaltă, respirabilitatea și de asemenea materialul cu uscare rapidă HyperDry, care îți va oferi suficient confort pe pantă toată ziua. În plus, geaca este realizată din materiale reciclate, deci nu numai că te vei simți confortabil în timp ce te vei bucura de iarnă, dar vei fi prietenos și mediului. Așadar, nu mai aștepta și pregătește-te pentru iarnă cu marca O'Neill.

 • fermoar cu protecție la bărbie
 • centură de protecție împotriva zăpezii
 • buzunar pentru skipas
 • cusături lipite în zonele critice
 • posibilitate de unire cu pantalonii O'Neill
 • manșete elastice în interior
 • manșete exterior cu ajustare velcro
 • buzunare spațioase
 • material cu uscare rapidă HyperDry
 • Izolație Firewall
 • buzunar interior pentru ochelari sau căști audio
 • ventilație la subraț

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill PM QUARTZITE JACKET

Culoare Roșu 70 %, Negru 30 %
Material 50 % poliester(reciclabil), 50 % poliester
Croială regular
Izolație termică Firewall
Coloană de apă 10 000 mm
Respirabilitate 10 000 g/m²/24h
Glugă fixă
Buzunare la exterior 3 (2x frontale cu fermoae, 1x pentru skipas)
Ventilație la subraț
Tehnologie HyperDry, Firewall, Venting, Critically taped seams, Blue, REPREVE

Tehnologii utilizate

HyperDry

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul va menține uscat și prin urmare, la cald. HyperDry este un material foarte plăcut la atingere.


Firewall

Izolație termică cu design ergonomic, pentru confortul termic maxim. Anumite zone sunt izolate mai mult decât altele.Venting

Ventilație simplă și reglabilă a excesului de căldură.

Critically taped seams

Cusături lipite cu îmbunătățire a impermeabilității în zonele cele mai critice.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

REPREVE

În fiecare an, miliarde de sticle de plastic se depozitează, poluând astfel țara noastră. Dar acum poți face ceva în acestp privință. Repreve este o fibră de primă calitate, de încredere și de marcă, fabricată din materiale reciclate, inclusiv din sticle de plastic. Achiziționând produse fabricate cu fibra Repreve, poți ajuta de fapt, foarte mult. Sticlele reciclate sunt transformate în fibre uimitoare, care sunt apoi utilizate de brandurile mondiale de îmbrăcăminte atletică și de modă. Fibra îndepărtează umezeala și respinge apa.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare