Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

O'Neill PRESIDENT BACKPACK

458,26 Lei
154998
 • Descriere
 • Tehnologii utilizate
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PRESIDENT BACKPACK

Rucsacul de oraș O'Neill PRESIDENT BACKPACK este adecvat pentru purtarea de zi cu zi la serviciu sau în timpul diferitelor excursii sau drumeții. Este echipat cu un număr mare de buzunare pe interior și exterior și încape și un notebook. Buzunarele se încheie cu fermoar, ceea ce garantează siguranța conținutului. Bretelele sunt ajustabile, iar spatele căptușit asigură confort la purtare. Design original foarte plăcut.

 • 3 buzunare principale
 • 3 buzunare frontale
 • 2 buzunare lateral cu fermoar
 • buzunar interior
 • buzunar căptușit cu fleece pentru notebook
 • curele de umăr ajustabile
 • spate și bretele căptușite

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill PRESIDENT BACKPACK

Culoare Mix
Material 100 % poliester (reciclat)
Volum 31 l
Tehnologie Blue

Tehnologii utilizate

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare