Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

O'Neill PW BAAY MAOI NOOS BIKINI

289,99 Lei
137626
Culoare: Roșu
Mărime 34
Tabel de mărimi
289,99 Lei cu TVA
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PW BAAY MAOI NOOS BIKINI

Obține pentru vară acest costum din două piese pentru femei O'Neill PW BAAY MAOI NOOS BIKINI, care oferă materialul unic cu uscare rapidă HyperDry, ce va asigura confortul și va menține corpul uscat chiar și după o baie îndelungată. Sutienul are închidere clasică, bretele înguste și o încrucișare decorativă care îți va scoate în evidență decolteul frumosul. Slipul cu acoperire medie se va potrivi oricărei domnișoare. Așadar, nu mai aștepta și bucură-te de vară cu acest frumos costum de baie O'Neill.
  • sutien cu închidere clasică și bretele înguste
  • slip cu acoperire medie
  • material cu uscare rapidă HyperDry

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill PW BAAY MAOI NOOS BIKINI

Culoare Roșu
Material 78 % poliamidă (reciclabilă), 22 % elastan
Tehnologie HyperDry, Recycable fabric, Blue

Tehnologii utilizate

HyperDry

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul va menține uscat și prin urmare, la cald. HyperDry este un material foarte plăcut la atingere.


Recycable fabric

Produs din materiale reciclate.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare