Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

O'Neill PW HAVAA MIX BIKINI TOP

109,99 Lei
1253056812
 • Descriere
 • Tehnologii utilizate
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill PW HAVAA MIX BIKINI TOP

Sutien de baie pentru femei O'Neill PW HAVAA MIX BIKINI TOP, cu design floral de lux, un model de care ai nevoie pentru sezonul de vară. Cupele cu formă ergonomică îți fac un decolt minunat, iar sistemul de înșiretare după gât și la spate reprezintă un avantaj de care te vei bucura cu siguranță. Slipul este prevăzut cu material cu uscare rapidă HyperDry, așadar te poți bucura de confort și piele uscată chiar și după o baie prelungită. Ce să-ți dorești mai mult? Eventual doar un soare strălucitor și apa plăcută a mării sau a lacului.
 • sistem de înșiretare după gât și la spate
 • cupe cu formă ergonomică
 • material cu uscare rapidă HyperDry
 • produs confecționat din material reciclat
 • model floral estival
 • croială confortabilă
 • bretele subțiri
 • cupe ușor căptușite
 • imprimeu original pe toată suprafața

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill PW HAVAA MIX BIKINI TOP

Culoare Mix
Material 78 % poliamidă reciclată, 22 % elastan
Tehnologie HyperDry Swimwear, Recycable fabric, Blue

Tehnologii utilizate

HyperDry Swimwear

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. Materialul vă menține uscat și prin urmare, la cald.

Recycable fabric

Produs din materiale reciclate.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare