Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

O'Neill STAR PANTS

439,99 Lei
149602
 • Descriere
 • Tehnologii utilizate
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

O'Neill STAR PANTS

Pantalonii de snowboard și schi pentru femei O'Neill STAR PANTS sunt concepuți din material funcțional, în stil clasic obișnuit pentru a asigura confortul necesar. Cusăturile critice ale pantalonului sunt lipite ceea ce nu permite pătrunderea apei, au curea în talie și sistem pentru atașarea gecii. Căptușeala din tricot periat asigură confortul termic necesar pe toată perioada de purtare. Pantalonii sunt consolidați și oferă posibilitatea de detașare a părții inferioare.
 • talie cu curea
 • posibilitate de detașare a părții inferioare
 • căptușeală de tricot periat
 • cusături critice lipite
 • sistem de conectare la geacă
 • pantaloni consolidați
 • centură de zăpadă

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Parametri produs O'Neill STAR PANTS

Culoare Negru
Material 55 % poliester, 45 % poliester reciclat
Croială regular
Buzunare la exterior 3 (2x laterale, 1x la spate)
Tehnologie Critically taped seams, Blue

Tehnologii utilizate

Critically taped seams

Cusături lipite cu îmbunătățire a impermeabilității în zonele cele mai critice.

Blue

Oceanele, care au dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ia măsuri! A creat materialul Bionic care este extrem de ecologic, conceput din plastic reciclat de pe plaje. Contribuie și tu la curățarea plajelor prin achiziționarea produselor dotate cu tehnologia Blue!

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare