Pacsafe GO CROSSBODY

314,99 Lei
118205
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Pacsafe GO CROSSBODY

Pacsafe GO CROSSBODY este o geantă de umăr ușoară și sigură, care se potrivește oricărei ținute. Poate conține toate lucrurile esențiale - telefonul, portofelul, ochelarii de soare și tableta de 7 inchi. Pe scurt, alegerea perfectă pentru orice ocazie. Corpul genții și cureaua Carrysafe® sunt asigurate împotriva tăieturilor de cuțit. Fermoarele sunt protejate împotriva deschiderii nedorite prin sistemul de blocare Secure dock și Zip clip, în timp ce un buzunar special protejează cardurile și documentele împotriva scanării RFID. o carabinieră securizat fixează cureaua la geantaTurnNLock.

  • eXomesh® slashguard - plasa de sârmă de oțel cusută asigură protecție împotriva tăierii genții
  • 7 sticle PET au fost reciclate pentru producția ei

Parametri produs Pacsafe GO CROSSBODY

Culoare Negru
Material 600D poliester (reciclat), partea interioară - 150 D poliester (reciclat)
Lățime 24 cm
Înălțime 16 cm
Adâncime 7 cm
Volum 2.5 l
Greutate 260 g
Tehnologie TurnNLock, eXomesh®, ZIP CLIPS, RFIDsafe™, CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®

Tehnologii utilizate

TurnNLock

Datorită carabinei de siguranță TurnNLock, geanta sau rucsacul tău va fi în siguranță. În doar două mișcări poți prinde carabina de scaun, gard sau alte obiecte, pentru a evita furtul acestuia.

eXomesh®

Tehnologia eXomesh® ascunde la interior o plasă din oțel inoxidabil, care este cusută de rucsac. Această barieră protejează bagajul împotriva tăierii bagajului și a furtului lucrurilor personale.

ZIP CLIPS

ZIP CLIPS oferă o carabină integrată direct pe rucsac, de care poate fi prind fermoarul. Datorită acestui sistem, vei fi protejat împotriva deschiderii nedorite a fermoarului și a furtului lucrurilor personale.

RFIDsafe™

Buzunarele cu tehnologie RFIDsafe™ protejează împotriva scanării datelor personale și a utilizării nedorite a cardurilor de credit. Buzunarul poate bloca frecvențe între 10MHz - 3GHz.

CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®

Bretelele Carrysafe® ascund la interior 2 cabluri împletite din oțel, care protejează împotriva tăierii și apoi a furtului rucsacului. Mai mult, țesătura rezistentă Dyneema® garantează rezistență sporită a curelelor.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare