Pacsafe METROSAFE X VERTICAL CROSSBODY

479,99 Lei
118202
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Pacsafe METROSAFE X VERTICAL CROSSBODY

Pacsafe METROSAFE X VERTICAL CROSSBODY nu va da șanse hoților datorită caracteristicile sale de securitate. În plus, materialul exterior și interior a fost realizat prin reciclarea sticlelor PET pentru a micșora povara de pe umerii planetei noastre. Două buzunare mai mari cu fermoar ascund un buzunar căptușit pentru o tabletă de 7", buzunare cu plasă, bucle pentru pixuri, o carabinieră pentru chei și un compartiment care poate bloca semnalele RFID pentru a preveni furtul fără fir al cardului de credit sau al datelor de identitate. Glisierele fermoarelor pot fi fixate cu sistemul de închidere Roobar Sport, care poate fi fixat și cu un lacăt (vândut separat). Există un buzunar pliabil ascuns pentru sticla de apă pe partea laterală, care nu perturbă designul elegant al genții. De asemenea, în partea din față există un buzunar mic cu fermoar impermeabil. În plus, materialul exterior este întărit în partea din față și în partea de jos cu plasă de oțel eXomesh pentru a preveni tăierea genții cu cuțitul. Cureaua largă Carrysafe este întărită cu o pereche de cabluri de oțel pentru a preveni tăierea în timpul transportului și este finisată cu o carabinieră de siguranță cu blocare TurnNLock.

  • fabricat prin reciclarea sticlelor PET (din 11 bucăți)
  • protecție împotriva tăierii
  • fermoare securizate
  • buzunar pliabil pentru bidonul de apă

Parametri produs Pacsafe METROSAFE X VERTICAL CROSSBODY

Culoare Negru
Material 600D poliester (reciclat)
Lățime 20 cm
Înălțime 28.5 cm
Adâncime 9 cm
Volum 6.5 l
Greutate 520 g
Tehnologie TurnNLock, CARRYSAFE® POPRUH, eXomesh®, SECURE ZIP TAB, RFIDsafe™, ROOBAR® SPORT

Tehnologii utilizate

TurnNLock

Datorită carabinei de siguranță TurnNLock, geanta sau rucsacul tău va fi în siguranță. În doar două mișcări poți prinde carabina de scaun, gard sau alte obiecte, pentru a evita furtul acestuia.

CARRYSAFE® POPRUH

Bretelele Carrysafe® sunt dotate la interior cu 2 cabluri din oțel împletite, care împiedică tăierea și furtul rucsacului.

eXomesh®

Tehnologia eXomesh® ascunde la interior o plasă din oțel inoxidabil, care este cusută de rucsac. Această barieră protejează bagajul împotriva tăierii bagajului și a furtului lucrurilor personale.

SECURE ZIP TAB

SECURE ZIP TAB protejează fermoarul cu ajutorul buclei integrate. Datorită acesteia, vei avea parte de protecție împotriva deschiderii nedorite a rucsacului și a furtului obiectelor personale.

RFIDsafe™

Buzunarele cu tehnologie RFIDsafe™ protejează împotriva scanării datelor personale și a utilizării nedorite a cardurilor de credit. Buzunarul poate bloca frecvențe între 10MHz - 3GHz.

ROOBAR® SPORT

Lacătul cu 3 niveluri de siguranță pentru fermoare ROOBAR® SPORT garantează protecție maximă împotriva deschiderii nedorite a fermoarului și eventual a furtului. Cu ajutorul cataramei poți închide apoi lacătul.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare