Puma DEFY

449,99 Lei
2233050109
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Puma DEFY

Noul model Puma DEFY este o încălțăminte originală cu design elegant, dotată cu talpă intermediară deosebită, care va atrage atenția încă de la prima vedere.

 

  • design original
  • față confortabilă din material tip plasă care oferă confort la purtare
  • logo contrastant în zona călcâiului
  • față confortabilă

Puma Defy

În mai 2018, Selena Gomez, în L.A., a prezentat un model ușor provocator de adidași de la marca Puma, modelul Puma Defy. Acest model iese în evidență deoarece aduce nu numai o talpă mai masivă, dar mai ușoară, ci și o față interesantă, distinctivă, cu tehnologii moderne.
Sunt perfect definiți de numele DEFY, care înseamnă „a ieși în evidență”. Cu acest model, vei fi în centrul atenției atât în ​​sala de sport, unde îi poți folosi ca teniși de antrenament, cât și în timpul liber, pentru că sunt foarte utili și în oraș.

Parametri produs Puma DEFY

Față material tip plasă
Talpă cauciuc

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime orientativă a piciorului exprimată în centimetri. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare