Puma REBOUND MID STRAP WTR

269,99 Lei
138796
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Puma REBOUND MID STRAP WTR

Încălțămintea pentru bărbați Puma REBOUND MID STRAP WTR se remarcă prin confort ridicat, de aceea sunt ideali pentru purtarea de zi cu zi. Blana termică de pe interior asigură confortul termic pe timp rece de iarnă. Amortizarea moale asigură confortul în timpul mersului.

  • branț moale SoftFoam+
  • pentru suspensie

Puma Sportstyle men

Conceput pentru toată lumea. Este mai mult decât o simplă îmbrăcăminte - este o celebrare a moștenirii mărcii noastre. Am îmbunătățit piesele noastre preferate de streetwear cu logouri îndrăznețe, imprimeuri integrale și poliester reciclat într-o gamă de mărimi complete.
Oricum te-ai deplasa, gândește-te la confort. Produsele sunt atât funcționale, cât și suficient de adaptabile pentru a face față oricărui eveniment din timpul zilei. Deci, fie că mergi pe stradă, fie că te relaxezi, ești gata de plecare.

Parametri produs Puma REBOUND MID STRAP WTR

Culoare Negru
Față piele și material sintetic
Talpă cauciuc
Tehnologie SOFTFOAM+

Tehnologii utilizate

SOFTFOAM+

Este vorba despre un branț extrem de moale, care este confecționatt dintr-o spumă specială. Astfel garantează confort, sprijin la mers și performanțe sportive excelente.

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare