Puma RS 9.8 PROTO

304,99 Lei
2233050289
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Puma RS 9.8 PROTO

Pantofi de timp liber pentru femei Puma RS 9.8 PROTO, care sunt definiția vitezei, gravitației și a stilului și care au fost inspirați de noile galaxii. Fața este concepută in material textil respirabil, în combinație cu zone de acoperire sintetice și de piele. Căptușeala textilă oferă confort piciorului. Încălțăminte originală pe care o poți purta în oraș, la job sau la drumeții. Talpa de cauciuc oferă aderență excelentă. Viitorul înseamnă viteză. Viitorul este deja aici.
  • șireturi clasice
  • față rezistentă și respirabilă
  • branț confortabil și moale
  • talpă de cauciuc pentru rezistență și tracțiune
  • aspect futurist

Puma RS

Puma RS-0! Un model care a strălucit în aprilie 2018 la evenimentul de lansare de la Berlin, este acum un simbol al adidașilor. În cazul de față, Puma a mers pe popularul val retro și a creat acest model pe baza invenției patentate Puma de la sfârșitul anilor '70, unde încălțămintea era conectată la un computer pentru urmărirea statisticilor de mișcare.
Noua variantă a acestor pantofi nu oferă conexiune la un computer, dar vei găsi un design cool și combinații de culori interesante care îți vor împrospăta fiecare ținută.

Parametri produs Puma RS 9.8 PROTO

Culoare Roz 95 %, Alb 5 %
Față material textil, piele, material sintetic
Talpă intermediară CMEVA
Talpă cauciuc

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime orientativă a piciorului exprimată în centimetri. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare