Reebok AZTREK

434,99 Lei
2231098057
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Reebok AZTREK

Pantofi sport de timp liber Reebok AZTREK inspirați de modelele din anii nouăzeci, dar de această dată într-o ediție nouă. Fața ușoară combină materialul respirabil tip plasă cu materiale rezistente sintetice. Talpa intermediară din spumă EVA amortizează fiecare șoc, iar talpa de cauciuc garantează aderență maximă.

  • față respirabilă
  • talpă din cauciuc pentru aderență mai bună
  • șireturi clasice
  • manoperă de calitate

Reebok Aztrek

Reebok Aztrek asigură confort excelent, datorită tehnologiei HEXALITE, care folosește amortizare hexagonală și o talpă intermediară EVA pentru u mers ușor și comod. Hai în oraș, la muncă sau la școală, cu acești pantofi Reebok confortabili și eleganți.

Parametri produs Reebok AZTREK

Față material tip plasă, sintetic
Talpă intermediară EVA, HEXALITE
Talpă cauciuc
Tehnologie EVA, HEXALITE

Tehnologii utilizate

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.

Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

HEXALITE

DMX Shear este un sistem de amortizare dinamic, care încetinește și răspândește impactul cu solul de la călcâi. DMX Shear încetinește și se răspândește tensiunea de la călcâi atât vertical (ca în pantofii standard), cât și într-o direcție orizontală și, astfel, reduce din presiunea generală depusă asupra piciorului. 

- Amortizare perfectă în direcție orizontală și verticală 

- Descompunerea forțelor de impact 

- Trecere netedă de la călcâi la vârf

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare