Reebok CL LTHR INT

249,99 Lei
2233050024
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Reebok CL LTHR INT

Încălțăminte iconică, de calitate primă, foarte populară, produsă de Reebok Classic! Pantofi lifestyle de femei Reebok CL LTHR INT, realizați în design retro de alergare. Arată elegant și tot odată sportiv. Trebuie să îi ai. Fața din piele le oferă un aspect cool. Talpa intermediară produsă din EVA este elastică și asigură confortul maxim la fiecare pas. Bucură-te de stil și confort cu acest model original excepțional!

  • talpă intermediară EVA pentru pași moi
  • design unic
  • material de calitate

Reebok Classic

Credeați că Reebok este doar pentru sport? Din contră! Colecția clasică este în special pentru modă și este inspirată de croiala sport, care oferă confort și aspect plăcut. Pătrunde în lumea Reebok și dă-ți frâu liber imaginației. Colecția combină stilul rustic și stilul sportiv cu aspectul de modă. Aceasta conține tot ce vă doriți: tricouri, hanorace, pantaloni, pantaloni scurți, geci, cămăși, încălțăminte și multe alte accesorii pentru oraș, școală, petreceri sau doar pentru plimbările în aer liber.

Parametri produs Reebok CL LTHR INT

Culoare Negru 90 %, Gri 10 %
Față piele
Talpă intermediară EVA
Talpă cauciuc
Tehnologie EVA

Tehnologii utilizate

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.

Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime orientativă a piciorului exprimată în centimetri. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare