Skechers GO WALK MAX

279,99 Lei
109780
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Skechers GO WALK MAX

Încălțămintea de agrement pentru bărbați Skechers GO WALK MAX cu spumă ușoară amortizantă 5GEN® va ușura fiecare pas. Construcția solidă dar totodată respirabilă asigură confortul în timp de purtare. Talpa flexibilă susține mersul corect.

  • amortizare ușoară 5GEN®
  • talpă flexibilă
  • branțul OrthoLite® mărește respirabilitatea și confortul

Parametri produs Skechers GO WALK MAX

Culoare Negru
Față material sintetic
Talpă intermediară 5GEN®
Talpă cauciuc
Tehnologie ORTHOLITE®, 5Gen®

Tehnologii utilizate

ORTHOLITE®

Branț antibacterian integrat, care previne apariția mirosurilor neplăcute. Permite aerului să circule. Dispune de structură microporoasă unică care creează un sistem de manevrare a umezelii.  

5Gen®

Noua tehnologie a tălpii intermediare 5Gen® oferă o amortizare extrem de sensibilă și un suport anatomic corect a bolții piciorului pentru confort la fiecare pas.

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare