Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

Skechers UNO - COZY ON AIR

324,99 Lei
145139
Vezi mai mult
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Skechers UNO - COZY ON AIR

Ghetele pentru fete Skechers UNO - COZY ON AIR asigură confortul termic pe timp de iarnă. Acest model elegant cu șireturi, dispune de partea superioară cu efect metalic din material sintetic, de guler din blană artificială, de branț Skechers Air-Cooled Memory Foam® și de talpă intermediară Skech-Air® vizibilă cu amortizare de aer pe platformă.

  • branț căptușit Skechers Air-Cooled Memory Foam®
  • talpă intermediară Skech-Air® cu suspensie de aer vizibilă
  • față din material sintetic cu efect metalic și guler din blană artificială
  • șireturi în față și fermoar pe lateral

Parametri produs Skechers UNO - COZY ON AIR

Culoare Gri 65 %, Argintiu 20 %, Mov 10 %, Alb 5 %
Față material sintetic
Talpă cauciuc
Tehnologie AIR-COOLED MEMORY FOAM, Skech Air

Tehnologii utilizate

AIR-COOLED MEMORY FOAM

Branț perforat din spumă de memorie, răcit prin aer, care asigură respirabilitate sporită și o mai mare amortizare a șocurilor. Materialul Bio-Dri asigură un climat optim pentru confort pe întreaga durată a zilei.

 

Skech Air

Pernă de aer transparentă Skech Air oferă sprijin și amortizare sensibilă. De asemenea, creează un element de design cu aspect futurist.

Cum alegi mărimea

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare