Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
The North Face

The North Face INSTIGATOR 20

Rucsac Cod: 109090
Vândut
Descriere
Rucsac The North Face INSTIGATOR 20, conceput pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a avea tot ce îți trebuie la îndemână, la școală, ...
Descriere

The North Face INSTIGATOR 20

Rucsac The North Face INSTIGATOR 20, conceput pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a avea tot ce îți trebuie la îndemână, la școală, la facultate sau la serviciu. Oferă spațiu pentru tot ce trebuie. Materialul rezistent face față la ploaie și la impactul nedorit cu betonul. Croiala îngustă îți permite să urci în autobuzul plin, fără să deranjezi ceilalți călători. Ai la dispoziție o mulțime de buzunare, care te ajută să îți organizezi lucrurile. Dar nici foarte multe buzunare, ca să-ți amintești unde ai pus cheile, portofelul și telefonul. Rucsacul se umple din partea superioară, iar ambalarea este ușoară. Grație bretelelor de umăr și curelelor de pe piept ajustabile și ergonomice, precum și panoului capitonat de la spate, acest model este extraordinar de confortabil.

  • compartiment pentru notebook care protejează computerul de lovituri și căderi
  • compartiment capitonat pentru notebook, buzunar cu fermoar cu acces rapid, buzunar interior din material tip plasă și buzunare cu plasă pe capacul superior capitonat.

Specificaţii

Material
90 % poliester, 10 % nailon
Lățime
29.2 cm
Înălțime
45 cm
Adâncime
16.5 cm
Volum
20 l
Greutate
800 g
Cod produs
109090
Codul furnizorului
NF0A3KUYJK3
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
The North Face