The North Face MCMURDO PARKA M

1 899,00 Lei
1166044895
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

The North Face MCMURDO PARKA M

Geaca de iarnă sofisticată pentru bărbați The North Face MCMURDO PARKA M este realizată cu tehnologia rezistentă la apă DryVent™. Modelul oferă confort maxim, două buzunare interioare spațioase și glugă ajustabilă și detașabilă. 

  • material rezistent la apă și tehnologia DryVent™
  • glugă detașabilă
  • căptușită cu pene

Parametri produs The North Face MCMURDO PARKA M

Culoare Negru 90 %, Alb 10 %
Material 100% nylon/ 73% bumbac, 27% țesătură de nylon 2L DryVent™
Glugă detașabilă
Tehnologie PUF DE GÂSCĂ, DRYVENT™

Tehnologii utilizate

PUF DE GÂSCĂ

Puful de gâscă este încă considerat unul dintre materiale cu cea mai bună izolație termică. Este ideal pentru sacii de dormit concepuți pentru expediții de iarnă, unde se cere o greutate cât mai scăzută și adunare ușoară. În plus, această umplutură de puf este foarte rezistentă la umezeală. Proprietățile de izolație termică ale pufului constă în suprafața lui densă, asta pentru că aici aerul se acumulează în orificiile situate între firele microscopice izolatoare. În puf se adaugă foarte des și pene de mici dimensiuni.

DRYVENT™

Stratul exterior DryVent ™ respinge apa de la suprafață și protejează împotriva abraziunii, în timp ce stratul interior disipă vaporii de apă în stratul exterior. Rezultatul final este o tehnologie unică și impermeabilă la apă care asigură un mediu uscat pe interiorul și exteriorul materialului.

 

DryVent™ 2L

Materialul DryVent™ 2L este o combinaţie de peliculă de poliuretan (PU) şi căptușeală tip plasă care crește durabilitatea şi confortul datorită separării fizice a peliculei DryVent™ de piele. 

 

DryVent™ 2.5L 

Materialul DryVent™ 2.5 L este o peliculă de poliuretan (PU) cu suprafaţa interioară tratată cu imprimare matricială specială care are funcția de peliculă complementară neaderentă. Tehnologia 2.5 L creşte durabilitatea și confortul prin separarea fizică a peliculei DryVent™ de piele.

 

DryVent™ 3L 

DryVent™ 3L este conceput din peliculă de poliuretan (PU) cu strat tricotat de protecție în interior, care oferă materialului DryVent™ 3L durabilitate şi în acelaşi timp creşte confortul prin separarea lui fizică de piele.

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare