The North Face MOUNTAIN LIGHT TRICLIMATE

892,99 Lei
1166045121
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

The North Face MOUNTAIN LIGHT TRICLIMATE

Aceasta este una din gecile cele mai bune pentru bărbați, putând fi folosită în trei moduri (3 în 1). The North Face MOUNTAIN LIGHT TRICLIMATE protejează și în drumețiile făcute pe o vreme de îngheț. Are o suprafață impermeabilă, respirabilă GORE-TEX ® și o geacă interioară detașabilă cu o umplutură din puf de pene din clasa 55o, de aceea se poate folosi în multe situații. În funcție de sezon, poți purta ambele straturi împreună sau separat.
  • geaca interioară și exterioară sunt compatibile
  • geaca exterioară este impermeabilă și respirabilă, are o glugă reglabilă pentru o mai bună acoperire, buzunar la piept, fermoar la sub braț și manșete reglabile cu bandă Velcro®
  • geaca de la interior: izolație termică din puf de pene certificată RDS, bandă elastică la manșete și în talie

Parametri produs The North Face MOUNTAIN LIGHT TRICLIMATE

Culoare Negru
Material 100 % poliester
Izolație termică umplutură din puf de pene categoria 550 RDS
Membrană GORE-TEX®
Glugă fixă
Buzunare la exterior 3 (2 laterale cu fermoar, 1 la piept cu fermoar)
Ventilație sub braț
Tehnologie GORE-TEX®

Tehnologii utilizate

GORE-TEX®

Îmbrăcămintea cu utilizarea tehnologiei GORE-TEX® este permanent impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă în mod optim. Acestea sunt articole de folosință îndelungată, care oferă protecție maximă și confort.
- durabilă, impermeabilă și rezistentă la vânt
- respirabilitate optimă
- garanția hidroizolației GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™

Z-Liner structură: membrana GORE-TEX® este combinată cu o țesătură de susținere ușoară, care este aplicată liber între materialul exterior și căptușeală. Lipire necesară la straturile cu cusături Z-liner.

LTD-Liner structură: membrana GORE-TEX® este laminată la căptușeala și în unele articole de îmbrăcăminte, de asemenea și la materialul de suport. Nu este nevoie de altă căptușeală. Lipire necesară la straturile cu cusături LTD-liner.

Structura din două straturi: membrana GORE-TEX® este laminată la căptușeală și, la exterior este protejată de un material separat.


Structura din două straturi: membrana GORE-TEX® este laminată la materialul exterior și protejată în interior de căptușeala liber introdusă. În combinație cu tehnologia Paclite® nu necesită o căptușeală separată.

Izolație din două structuri: membrana GORE-TEX® este laminată pe materialul textil de exterior. Stratul de izolație special este liber aplicat între două straturi laminate și căptușeală.

Structura din trei straturi: membrana GORE-TEX® este laminată pe materialul textil exterior și căptușeala. Între straturi nu există frecare.

Cusături lipite cu tehnologia specială GORE-SEAM® asigură 100 % impermeabilitate.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare