Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

Under Armour CHARGED AURORA

249,99 Lei
116752
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Under Armour CHARGED AURORA

Adidașii de alergare pentru femei Under Armour CHARGED AURORA asigură confort maxim datorită materialului respirabil al părții superioare. Sunt concepuți special pentru forma piciorului feminin. Folia TPU ajută la fixarea piciorului în pantof și totodată sporește rezistența acestuia. Talpa intermediară concepută cu tehnologia Charged Cushioning®, folosește spumă presată pentru o suspensie și o amortizare optimă. Talpa exterioară din cauciuc, cu modelul său de tracțiune multidirecțional, asigură rezistență maximă.

  • model aerodinamic
  • special pentru piciorul feminin
  • talpă de cauciuc rezistent
  • respirabili cu greutate redusă

Parametri produs Under Armour CHARGED AURORA

Culoare Negru 85 %, Roz 10 %, Alb 5 %
Față material textil
Talpă intermediară Charged Cushioning®
Talpă cauciuc
Rezistență la apă nu
Pronație neutrală
Tehnologie CHARDED CUSHIONING

Tehnologii utilizate

CHARDED CUSHIONING

Strat unic de spumă, care asigură recuperarea energiei la fiecare pas. La impact amortizează șocurile și de asemenea absoarbe energia, pe care o utilizează la următorul impact.

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare