Under Armour HOVR SLK EVO

304,99 Lei
2202000027
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Under Armour HOVR SLK EVO

Pantofi lifestyle de bărbați Under Armour HOVR SKL EVO, din seria HOVR™. Fața este concepută din material ușor tip plasă, care oferă o respirabilitate excelentă. Detaliul bicolor de la vârf creează un design excepțional. Tehnologia UA HOVR™ oferă "gravitație nulă" pentru menținerea întoarcerii energiei care ajută la eliminarea șocurilor la fiecare pas. Panourile exterioare oferă protecție și, de asemenea, fixează ferm piciorul în pantof. Branțul oferă amortizare suplimentară. Limba concepută special simplifică încălțarea și descălțarea. Talpa de cauciuc, foarte aderentă, este foarte rezistentă în timp. Limba este realizată din material respirabil.

  • sistemul UA HOVR ™ reprezintă combinația perfectă a materialului de amortizare, căptușelii, întoarcerii energiei și durabilității sporite în timp. confort excelent la fiecare pas
  • bazon detașabil

Parametri produs Under Armour HOVR SLK EVO

Culoare Negru 85 %, Albastru închis 10 %, Alb 5 %
Față material tip plasă
Talpă intermediară Hovr
Talpă cauciuc
Tehnologie UA HOVR™

Tehnologii utilizate

UA HOVR™

SENZAȚIE DE GRAVITAȚIE ZERO + REGRESIE DE ENERGIE

 

Sistemul UA HOVR™ este combinația perfectă de material de amortizare, căptușeală, întoarcere de energie și durată lungă de viață. Hovr păstrează greutatea redusă..

 

UA HOVR™ spuma + rețeaua dinamică Energy Web ajută la amortizarea șocurilor la ficare pasși întoarce energia amortizată înapoi în fiecare pas.

 

Croiala diferită pentru bărbați și femei respectă forma anatomică diferită a piciorului ambelor sexe. Fața confortabilă își menține forma și este elastică în cele mai anevoioase zone.

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime orientativă a piciorului exprimată în centimetri. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare