Under Armour W HOVR PHANTOM SE

659,99 Lei
2213034453
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Under Armour W HOVR PHANTOM SE

Încălțămintea de alergare pentru femei Under Armour HOVR PHANTOM SE cu noua tehnologie Hovr pentru un mers moale și confortabil la fiecare pas. Fața din material moale se usucă rapid, este respirabilă și oferă o formă compresivă - toate acestea oferă confort maxim la purtare. Branțul ușor SpeedForm cu densitate dublă pentru o bună amortizare. Construcția exterioară la călcâi sporește stabilitatea și protecția. Dispune de structură unică crescând astfel tracțiunea și rezistența în timp. Senzorul UA Record Sensor ™ în conexiune directă cu aplicația de pe telefon înregistrează performanța ta la alergare.

  • posibilitate de conectare cu telefonul mobil
  • senzorul UA Record Sensor ™ în conexiune directă cu aplicația de pe telefon înregistrează performanța ta la alergare
  • aspect modern, cu logo Under Armour pe cîlcâi
  • branț ușor SpeedForm
  • tehnologie nouă Hovr pentru confort și elasticitate la fiecare pas

Parametri produs Under Armour W HOVR PHANTOM SE

Față material textil
Talpă intermediară UA Hovr
Talpă cauciuc
Drop 8 mm
Suprafață asfalt
Utilizare universală
Nivel de amortizare mediu
Bolta piciorului normală
Rezistență la apă nu
Pronație neutrală
Tehnologie UA HOVR™, UA Record Sensor™

Tehnologii utilizate

UA HOVR™

SENZAȚIE DE GRAVITAȚIE ZERO + REGRESIE DE ENERGIE

 

Sistemul UA HOVR™ este combinația perfectă de material de amortizare, căptușeală, întoarcere de energie și durată lungă de viață. Hovr păstrează greutatea redusă..

 

UA HOVR™ spuma + rețeaua dinamică Energy Web ajută la amortizarea șocurilor la ficare pasși întoarce energia amortizată înapoi în fiecare pas.

 

Croiala diferită pentru bărbați și femei respectă forma anatomică diferită a piciorului ambelor sexe. Fața confortabilă își menține forma și este elastică în cele mai anevoioase zone.

UA Record Sensor™

Senzorul Bluetooth încorporat UA Record Sensor™ se conectează fără fir cu aplicația UA MapMyRun și oferă o imagine de ansamblu detaliată a datelor alergării, cum ar fi distanța, ritmul, cadența și lungimea pasului. Pe baza analizei acestor date, el sugerează cum să îmbunătățești performanța alergării.

Cum alegi mărimea

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare