Vans UA CLASSIC SLIP-ON (MULTI TROPIC)

309,99 Lei
2233050547
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Vans UA CLASSIC SLIP-ON (MULTI TROPIC)

Pantofii sli-on sunt foarte populari printre utilizatorii. Acest model de la Vans este legendar. Modelul Vans CLASSIC SLIP-ON (MULTI TROPIC) dispune de imprimeu torpic excelent, care va fi garantat pe placul tău și te va evidenția frumos. Această încălțăminte te va surpinde foarte plăcut datorită confortului pe care îl oferă. O poți purta de exemplu în oraș sau la party-uri.

  • design cu profil redus și element decorativ cu logo pe partea laterală
  • benzi elastice pe lateral care facilitează încălțarea
  • margine capitonată în jurul gleznei pentru confort sporit
  • talpă clasică Waffle din cauciuc

Vans Slip On

Firma Vans, care a rămas fidelă modelelor sale încă de la înființarea ei, în 1966 oferă produse clasice Vans - Slip-On, care te vor uimi prin confortul lor și zecile de variante de culori.


Vei aprecia cu siguranță designul simplu al produselor Vans Slip-On și cât sunt de ușoare, asta mai ales în timpul grabei de dimineață la muncă sau chiar și la o petrecere. Sunt perechi de teniși care își au locul în colecția ta!

Vans Multi Tropic

Pregătește-te pentru lunile mai calde și teleportează-te în jungla tropicală! Vans Multi Tropic folosește un model exotic la legendarele modele de teniși Vans SK8-Hi, Old Skool, Authentic și Slip On. Dacă dorești ca ținuta ta să fie și mai șic, poartă acest model dintr-o colecție limitată de haine. Lasă-te impresionat de stilul și exotismul acestor modele și echipează-te cu articole din colecția Vans Multi Tropic!

Parametri produs Vans UA CLASSIC SLIP-ON (MULTI TROPIC)

Culoare Mix 85 %, Alb 15 %
Față material textil
Talpă cauciuc

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare