Vans UA COMFY CUSH ERA

179,99 Lei
2231098113
  • Descriere
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Vans UA COMFY CUSH ERA

Model confortabil și modern, creat special pentru tine. Teniși unisex scurți Vans UA COMFY CUSH ERA cu aspect negru clasic, care vor completa excelent orice ținută de vară. Dispun de sistem clasic de fixare, de tiv capitonat în jurul gleznei și de talpă cu textură Waffle. Bucură-te de confortul oferit de acești teniși sport!

  • profil redus
  • fixare clasică cu orificii metalice
  • față rezistentă din material textil
  • cusăturile principale sunt duble
  • talpă din cauciuc rezistent cu textură Waflle

Vans Comfy Cush

Legendarul brand Vans este fidel modelelor sale clasice, dar în același timp vine cu inovații inteligente. Una dintre aceste inovații este tehnologia ComfyCush, care face ca talpa să fie foarte moale și de aceea nemaipomenit de confortabilă. Datorită ei, fiecare pas va fi ușor ca o pană... Cu siguranță îți va plăcea foarte mult orice produs din această colecție, datorită comodității pe care o oferă!

Vans Era

Vans Era a fost prima încălțăminte creată pentru iubitorii de skate și a fost alături de noi din anul 1976. A fost inițial numită style #95, însă cu siguranță nu erau la fel de cool ca modelele actuale, care sunt adesea completate de tehnologia cu talpă super-moale ComfyCush.

Încă de pe atunci, a fost foarte populară, căci au purtat-o sute de oameni și membri ai diverselor subculturi, nu numai iubitorii de skate, dar și legendarii Z-Boys. Rămâi și tu fidel legendei și poartă Vans Era!

Parametri produs Vans UA COMFY CUSH ERA

Culoare Negru 95 %, Alb 5 %
Față material textil
Talpă cauciuc, Waffle

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare