Vans UA COMFY CUSH SLIP-ON

164,99 Lei
2231098117
 • Descriere
 • Lookbook
 • Cum alegi mărimea
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

Vans UA COMFY CUSH SLIP-ON

Încălțăminte trendy, destinată tuturor femeilor care iubesc brandul Vans: astfel s-ar putea caracteriza tenișii Vans UA COMFYCUSH SLIP-ON SF cu motiv de tablă de șah. Acest model nou de la brandul Vans oferă aspect și confort de neegalat datorită tehnologiei ComfyCush. Materialele folosite nu conțin nici un produs secundar animal și, prin urmare, sunt 100% vegane. A sosit timpul să te răsfeți. Arată tuturor care îți sunt preferințele de marcă!

 • design cu profil redus și element decorativ cu logo pe partea laterală
 • față rezistentă
 • benzi elastice pe lateral care facilitează încălțarea
 • margine capitonată în jurul gleznei pentru confort sporit
 • talpă clasică Waffle din cauciuc
 • design modern

Vans Slip On

Firma Vans, care a rămas fidelă modelelor sale încă de la înființarea ei, în 1966 oferă produse clasice Vans - Slip-On, care te vor uimi prin confortul lor și zecile de variante de culori.


Vei aprecia cu siguranță designul simplu al produselor Vans Slip-On și cât sunt de ușoare, asta mai ales în timpul grabei de dimineață la muncă sau chiar și la o petrecere. Sunt perechi de teniși care își au locul în colecția ta!

Vans Comfy Cush

Legendarul brand Vans este fidel modelelor sale clasice, dar în același timp vine cu inovații inteligente. Una dintre aceste inovații este tehnologia ComfyCush, care face ca talpa să fie foarte moale și de aceea nemaipomenit de confortabilă. Datorită ei, fiecare pas va fi ușor ca o pană... Cu siguranță îți va plăcea foarte mult orice produs din această colecție, datorită comodității pe care o oferă!

Parametri produs Vans UA COMFY CUSH SLIP-ON

Culoare Alb 70 %, Negru 30 %
Față material textil
Talpă cauciuc, Waffle

Lookbook

Farmecul simplității

Unii ar putea crede că este imposibil să faci o treabă grozavă cu o mare simplitate. Opusul este adevărat - logowear-ul simplu Levi's, combinat cu tendințele atemporale ale lui Vans, au tranformat simplitatea într-o veșnicie distinctivă.

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime orientativă a piciorului exprimată în centimetri. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare