Vans UA COMFYCUSH AUTHENTIC SF

329,99 Lei
2231098045
 • Descriere
 • Cum alegi mărimea
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

Vans UA COMFYCUSH AUTHENTIC SF

Teniși originali și confortabili, cu profil redus pentru femei Vans UA COMFYCUSH AUTHENTIC SF cu design original de culoare roz, care vor completa excelent fiecare outfit de vară. Dispun de sistem clasic de fixare, de guler capitonat în jurul gleznei, de tehnologie ComfyCush pentru pași moi și de talpă rezistentă de cauciuc cu textură Waffle. Materialele folosite la fabricația acestei încălțăminte nu conțin niciun produs secundar animal și, prin urmare, sunt 100% vegane. Experimentează sentimentul libertății și al individualității cu brandul Vans!
 • profil redus
 • logo Vans cusut pe lateral
 • fixare clasică cu orificii metalice
 • guler capitonat pentru protecție sporită în zona gleznei
 • față rezistentă
 • tehnologie ComfyCush pentru pași moi
 • talpă clasică Waffle

Vans Authentic

De ce sunt tenișii Vans Authentic cei mai buni tenișii din toate timpurile? Pentru că nu s-au schimbat deloc din 1966, când au fost creați sub denumirea de „Style 44”. Au o simplitate atât de perfectă încât pot fi purtați la orice ținută. La ei nu poți găsi nici un defect.
Aceste modele oferă calitate la un preț accesibil și pe care le poți purta indiferent dacă ai 9 sau 90 de ani. Nu contează dacă mergi la școală sau ești cineva ca Aaron Smith, Justin Bieber sau Nikki Reed. Oricine va fi mândru să-i poarte.

Vans Comfy Cush

Legendarul brand Vans este fidel modelelor sale clasice, dar în același timp vine cu inovații inteligente. Una dintre aceste inovații este tehnologia ComfyCush, care face ca talpa să fie foarte moale și de aceea nemaipomenit de confortabilă. Datorită ei, fiecare pas va fi ușor ca o pană... Cu siguranță îți va plăcea foarte mult orice produs din această colecție, datorită comodității pe care o oferă!

Parametri produs Vans UA COMFYCUSH AUTHENTIC SF

Culoare Somon 70 %, Alb 20 %, Negru 10 %
Față material textil
Talpă cauciuc, ComfyCush, Waffle

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime orientativă a piciorului exprimată în centimetri. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare