Vans UA COMFYCUSH ERA

249,99 Lei
2231098106
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Vans UA COMFYCUSH ERA

Un model perfect de teniși Vans UA COMFYCUSH ERA, atât pentru el, cât și pentru ea, dotați cu tehnologia ComfyCush pentru un mers ușor. Designul bicolor în alb și negru, foarte original, șireturile clasice și talpa confortabilă cu textură Waffle sunt elementele de bază ale acestui model modern, pe care trebuie să îl ai și tu. Descoperă originalitatea și stilul oferite de brandul Vans!
  • profil redus cu brodaj Vans pe partea laterală
  • fixare clasică cu orificii metalice
  • guler capitonat pentru protecție sporită în zona gleznei
  • față rezistentă
  • tehnologie ComfyCush pentru pași moi
  • talpă clasică Waffle

Vans Comfy Cush

Legendarul brand Vans este fidel modelelor sale clasice, dar în același timp vine cu inovații inteligente. Una dintre aceste inovații este tehnologia ComfyCush, care face ca talpa să fie foarte moale și de aceea nemaipomenit de confortabilă. Datorită ei, fiecare pas va fi ușor ca o pană... Cu siguranță îți va plăcea foarte mult orice produs din această colecție, datorită comodității pe care o oferă!

Vans Era

Vans Era a fost prima încălțăminte creată pentru iubitorii de skate și a fost alături de noi din anul 1976. A fost inițial numită style #95, însă cu siguranță nu erau la fel de cool ca modelele actuale, care sunt adesea completate de tehnologia cu talpă super-moale ComfyCush.

Încă de pe atunci, a fost foarte populară, căci au purtat-o sute de oameni și membri ai diverselor subculturi, nu numai iubitorii de skate, dar și legendarii Z-Boys. Rămâi și tu fidel legendei și poartă Vans Era!

Parametri produs Vans UA COMFYCUSH ERA

Culoare Negru 85 %, Alb 15 %
Față piele întoarsă, material textil
Talpă cauciuc, ComfyCush, Waffle

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime orientativă a piciorului exprimată în centimetri. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare