Vans UA ERA (TRAP FLY)

164,99 Lei
2232059250
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Vans UA ERA (TRAP FLY)

Teniși stilați de bărbați Vans ERA (TRAP FLY), inspirați de începuturile skateboardingului Californian. Fața este dintr-un material textil și este completată de șireturi clasice cu cinci orificii cu ochiuri metalice și o margine ușor căptușită, pentru confort în timpul folosirii zilnice în oraș sau în skatepark. Dar ceea ce îți atrage imediat atenția este modelul imprimat pe toată suprafața, cu muște cool, care fac din acești teniși o piesă absolut originală!

  • ediție limitată Ultra Fly
  • profil redus cu brodaj Vans pe partea laterală
  • fixare clasică cu orificii metalice
  • cauciuc vulcanizat - - talpă mai moale, care sporește aderența în contact cu solul și tot odată oferă un simț mai bun în timpul skateboardingului sau bmx-ului

Vans Era

Vans Era a fost prima încălțăminte creată pentru iubitorii de skate și a fost alături de noi din anul 1976. A fost inițial numită style #95, însă cu siguranță nu erau la fel de cool ca modelele actuale, care sunt adesea completate de tehnologia cu talpă super-moale ComfyCush.

Încă de pe atunci, a fost foarte populară, căci au purtat-o sute de oameni și membri ai diverselor subculturi, nu numai iubitorii de skate, dar și legendarii Z-Boys. Rămâi și tu fidel legendei și poartă Vans Era!

Parametri produs Vans UA ERA (TRAP FLY)

Culoare Negru 85 %, Mix 10 %, Alb 5 %
Față material textil
Talpă cauciuc

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime orientativă a piciorului exprimată în centimetri. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare