Vans UA ERA

379,99 Lei
2233050638
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Vans UA ERA

Tenișii populari Vans UA ERA (TIGER PATCHWORK) pentru femei au un nou design din colecția ERA, de această dată cu diferite tipuri de imprimeuri care conferă pantofilor o originalitate aparte. Datorită acestui fapt, fiecare dintre ținutele tale va fi absolut perfectă și unică. Pantofii au, de asemenea, o față respirabilă și o talpă de cauciuc cu un model de vafe. Pe lateral au logo-ul firmei. Alege stilul Vans și îndrăgostește-te de el, la fel ca noi. 

  • față respirabilă din material textil
  • branț foarte confortabil
  • talpă de cauciuc pentru tracțiune mai bună
  • elemente patchwork

Vans Era

Vans Era a fost prima încălțăminte creată pentru iubitorii de skate și a fost alături de noi din anul 1976. A fost inițial numită style #95, însă cu siguranță nu erau la fel de cool ca modelele actuale, care sunt adesea completate de tehnologia cu talpă super-moale ComfyCush.

Încă de pe atunci, a fost foarte populară, căci au purtat-o sute de oameni și membri ai diverselor subculturi, nu numai iubitorii de skate, dar și legendarii Z-Boys. Rămâi și tu fidel legendei și poartă Vans Era!

Parametri produs Vans UA ERA

Culoare Mix 85 %, Negru 10 %, Alb 5 %
Față material textil
Talpă cauciuc, Waffle

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime orientativă a piciorului exprimată în centimetri. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare